DESTINOS - SALOU

SALOU

SALOU

ligt in de provincie Tarragona, op 10 minuten van de luchthaven Reus en op een een klein uurtje van de luchthaven van Barcelona. Salou heeft 25,000 inwoners en ieder jaar komen er vele toeristen van over de hele wereld terug naar deze streek. Het is één van Spanje's topzomerbestemmingen. .

    Eigenschappen

  • Inwoners 27000
  • Niveau boven zeespiegel 5 meter
  • Dichtsbijzijnde luchthavenReus
  • Afstand tot luchthaven 15 km
  • Afstand tot strand 0 meter
  • Max. temperatuur 35 ºC
  • Min. temperatuur 5 ºC


Het klimaat van deze badstad is gematigd met minima van 10 graden in de winter en maxima van 30 graden in de zomer.

Parallel met het strand “Levante” loopt de mooie “ Paseo de las Palmeras”, een boulevard van één kilometer die dient als het centrale ontmoetingspunt van Salou.

Terwijl u kuiert tussen de palmbomen langs de boulevard, kan u elegante herenhuizen in Art Nouveau stijl vinden. De architectuur is hier heel duidelijk beïnvloed door de typische stijl van Gaudi.

Salou biedt een groot aanbod aan vrijetijdsactiviteiten, shopping en gastronomie naar ieders zin.

Bent u op zoek naar zon en zee? Zoek dan niet verder want u zal het vinden op het strand van “Playa del Levante” aan het centrum van de stad. Dit 1,2 kilometer lang zandstrand is ideaal voor de hele familie. De kleine jachthaven, met iets meer dan 150 ankerplaatsen is ook een fantastische plek voor watersportliefhebbers.

Op de rechterkant van het Levante strand vinden we het mooie “Playa del Poniente” met meer dan één kilometer fijn, goudkleurig zand. Het derde meest populaire strand is dat van “ Els Capellans”, 200 meter van ononderbroken goudkleurig zand.

Een ander strand, dat de moeite waard is om te ontdekken is “ Playa Larga”, op 6 kilometer van het centrum van de stad, omringd door dennebomen en in een spectaculair landschap.

Algunos de nuestros apartamentos en SALOU Ver todos

Salou ( TARRAGONA)
Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met een slaapbank van 135 cm, een badkamer met een douche, een kitchenette. Het terras kijkt uit op een tuin.
1 habitaciones
1
a 200 mts
a 1000 mts
a 200 mts
Ver detalle
Salou ( TARRAGONA)
Het gebouw is gelegen in CALIFORNIA ik het centrum van de stad, in Caspe Straat # 1, op de hoek van Zaragoza Street, waar een voetganger pad begint aan het strand, 200 meter van het strand Levante.
1 habitaciones
1
1
a 200 mts
a 1000 mts
a 200 mts
Ver detalle
Salou ( TARRAGONA)
Het Gebouw EUCALYPTUS is gelegen in het centrum van de stad, in Bilbao Street, 70 meter van het strand Levante. Dicht bij alle soorten diensten die open het hele jaar lang.
1 habitaciones
2
a 50 mts
a 500 mts
a 50 mts
Ver detalle
Salou ( TARRAGONA)
Deze derde lijn gebouw in Almogavers Straat ligt ongeveer 200 meter van de meest charmante strand van de Jaume I boulevard van Salou. Voor 6 personen.
2 habitaciones
1
2
a 200 mts
a 1000 mts
a 300 mts
Ver detalle